Ken jezelf, vergroot je impact | Transition Based Leiderschap voor Young Professionals

Als Young Professional sta je midden in het leven. Experimenteren, leren en ontwikkelen zijn belangrijke pijlers in deze fase van je leven naast het leveren van een (maatschappelijke) bijdrage. Nieuwe dingen komen continu op je pad. In dit programma neem je jouw levensverhaal mee. Wat heb ik geleerd vroeger thuis, op school en op de sportvereniging? Wie hebben er bijgedragen aan mijn ontwikkeling? Op welke manier? Waar heb je steun ervaren en waar ontbrak er steun? Hoe heb ik geleerd om met succes en falen om te gaan? Om je talenten optimaal vorm te geven is reflectie van cruciaal belang. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat is mijn focus? In dit programma stellen we jou als Young Professional in staat om jouw impact te vergroten.

5 dagen
18 april 2022
€ 2.995,-
8-14
52
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DIT PROGRAMMA?

In dit programma stellen we jou als Young Professional (2 tot 6 jaar werkervaring) in staat om jouw impact te vergroten. Je krijgt meer inzicht in wie je bent, waar je kwaliteiten liggen en leert richting te geven aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je laat je hierbij inspireren door anderen, maar bent in staat om van binnenuit keuzes te maken.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens

*
*
*
*
Aanvullende informatie

*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website