Inspiratieworkshop Secure Base Coachen

In de online Inspiratieworkshop Secure Base Coachen maak je kennis met de grondbeginselen van het secure base gedachtegoed. Je leert wat secure bases zijn en je ontdekt hoe ze een cruciale rol vervullen in het vormgeven van transitie bij cliënten en medewerkers. De workshop is een goede oriëntatie op de tiendaagse opleiding Secure Base Coachen.

nieuwe datum volgt

€ 75,00
maximaal 30 deelnemers
2
Download brochure
Alle cursussen

Secure base coachen gaat over het met cliënten en/of medewerkers op zoek gaan naar de bronnen waardoor ze zich welkom voelen en die hen inspireert en aanmoedigt om in verbinding de uitdagingen die het leven biedt aan te gaan.

Secure base coaches werken vanuit verbinding, intimiteit en kwetsbaarheid, vanuit het zicht op en werkelijke verbinding met hun eigen secure bases. Ze werken vanuit een diep besef van hun roeping. Dat is de vraag naar wie je bent (de vraag naar je identiteit) en naar wat je in je leven in beweging brengt (de vraag naar je purpose). Secure base coaches kunnen als geen ander mensen begeleiden bij – soms ingrijpende – veranderingsprocessen.

Secure base coaches begeleiden hun cliënten en/of medewerkers bij het onderzoeken van hun keuzevrijheid op weg naar het leven van hun roeping. Ze ondersteunen clienten en/of medewerkers in het onder ogen komen en opheffen van (emotionele) blokkades om zo veerkracht aan te spreken en te vergroten.

Secure base coaches kennen de thema’s van de Transitiecirkel. Niet slechts als concept, maar door het verkennen en doorleven van deze thema’s in hun eigen leven en in verbinding met vakgenoten, collega’s en anderen met wie een betekenisvolle relatie wordt onderhouden.

Werken met secure bases is een van de krachtigste en meest transformerende wijzen van het vormgeven aan veranderingsprocessen.

Ben je (agile) coach, counselor, therapeut, maatschappelijk werker, arts, leidinggevende, pastor, of begeleid je mensen vanuit een andere rol? En ben je nieuwsgierig hoe jij (individuele) veranderingen op identiteitsniveau effectief kunt begeleiden? Meld je dan aan voor deze online inspiratieworkshop!

In de online Inspiratieworkshop secure base coachen verken je onder leiding van Michiel Soeters en Anne Verbokkem-Oerlemans de grondbeginselen van het zijn van een secure base. Je leert wat secure bases zijn en je ontdekt hoe ze een cruciale rol vervullen in het vormgeven van transitie in organisaties en daarbuiten. De workshop is een krachtige oriëntatie op de tiendaagse opleiding Secure Base Coachen.

De online workshop vindt plaats via Zoom, van 20.00-22.00 uur. Verdiepende oefeningen vinden plaats in break-out rooms. We vragen van deelnemers om daaraan actief deel te nemen.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens
*
*
*
*
Momenteel zijn inschrijvingen op deze cursus niet mogelijk