Publicaties

Door onder andere het schrijven van boeken, vertalen van boeken en publiceren van artikelen in vakbladen, delen en verdiepen wij onze kennis en ervaring. Hiermee inspireren we onszelf en hopen we ook anderen te inspireren.


Artikelen

Ik wil mensen wakker maken - In gesprek met Carol Dweck, in het Tijdschrift voor Coaching in de reeks 'Mens, kom tevoorschijn', december 2019

Iedereen kan een held zijn - In gesprek met Philip Zimbardo, in het Tijdschrift voor Coaching in de reeks 'Mens, kom tevoorschijn', september 2019

Je bent vrij om te kiezen - Opnieuw in gesprek met George Kohlrieser, in het Tijdschrift voor Coaching in de reeks 'Mens, kom tevoorschijn', juni 2019 (English version - You are free to choose)


Meer artikelen

Het enige dat je echt kunt veranderen is je verleden, in Psychosociaal Digitaal, juni 2019

Ik heb Auschwitz veranderd in een klaslokaal - Een interview met dr. Edith Eger, in het Tijdschrift voor Coaching in de reeks ‘Mens, kom tevoorschijn’, maart 2019 (English version - I turned Auschwitz into a classroom)

Op het scherp van de snede - Vertrouwen binnen defensie, in het Tijdschrift voor Coaching, juni 2019

Vertrouwen in herstel van gedetineerden, in het Tijdschrift voor Coaching, juni 2019

Hoe vrouwen en mannen verbinden - Een interview met George Kohlrieser, in het Tijdschrift voor Coaching in de reeks 'Mens, kom tevoorschijn', december 2018 (English version - How women and men connect)

Geloof je dat het ooit nog goed met me komt?, in het Tijdschrift voor Coaching, september 2018

Coachen op de grens van afstand en nabijheid, in Psychosociaal Digitaal, juni 2018

Verbinden en uitdagen, in De Nieuwe Meso: vakblad voor schoolleiders en -bestuurders, maart 2018


Voor meer artikelen van Jakob van Wielink: www.jakobvanwielink.com


Boeken en vertalingen

'De Vaderfactor' van Stephan B. Poulter (vertaald door Marnix Reijmerink en Michiel Soeters, 2019)

'Vertrouwen, verbinden, groeien. De winst van een secure base organisatie' van M. van Beek, The Hup en De School voor Transitie, 2018
'Care to Dare. De praktijk van secure base leiderschap' van George Kohlrieser, Susan Goldsworthy en Duncan Coombe (vertaald door Riet Fiddelaers-Jaspers, Marnix Reijmerink, Jakob van Wielink en Leo Wilhelm, 2018)
'Laat je niet gijzelen. De internationale bestseller over leiderschap, verbinding, dialoog en werkelijke verandering' van George Kohlrieser (vertaald door Marnix Reijmerink, Jakob van Wielink en Frederick Wieder, 2018)


Meer boeken

'Professioneel begeleiden bij verlies' van Jakob van Wielink, Leo Wilhelm en Denise van Geelen-Merks, 2017

'Rouwregels' van Jakob van Wielink, Leo Wilhelm en medewerking van Joyce , 2015

'Met zoveel liefde heb ik van je gehouden' van Jakob van Wielink en Denise van Geelen-Merks, 2015