Marcel van Wersch - Het belang van een secure base organisatie

Ga terug

‘Mijn vrienden noemden dat altijd een Libelle-gezin, omdat er nooit iets misging tot die vreselijke ziekte. Met een pa met hartinfarct en een ma die kanker kreeg, en tegelijkertijd op dezelfde dag mijn eerste kindje dat geboren werd.’

BNR in Bedrijf is op bezoek in het huis van Marcel van Wersch, oprichter en eigenaar van Solid Professionals. In het interview dat zij met Marcel hebben, staat de ondernemer zelf centraal.

Marcel vertelt hierin openhartig over hoe zijn familiegeschiedenis en de patronen die daarin zijn ontstaan, van invloed zijn geweest op de manier hoe hij in zijn werk stond en staat. En op hoe hij nu in het leven staat. Door levenservaringen is Marcel gevallen en weer opgestaan. Hij vertelt hoe belangrijk het is om een secure base organisatie te zijn, voor jezelf en voor alle andere betrokkenen. En dat leiderschap en het bouwen aan een secure base organisatie een leer- en ontwikkelproces is dat nooit stopt.

Het interview met Marcel staat online op de website van BNR Nieuwsradio en kan HIER worden teruggeluisterd.

De School voor Transitie is opleidingspartner van Solid Professionals en ondersteunt hen sinds 2014 in de ontwikkeling naar een secure base organisatie. Onlangs verscheen van De School voor Transitie en The Hup (het moederbedrijf van Solid Professionals) het boek: ‘Vertrouwen, Verbinden, Groeien. De winst van een secure base organisatie’ dat is te bestellen via Managementboek.nl.