Een lied: 'Ik ben bang maar ik ga'

Ga terug

Een lied werd geboren: ‘Ik ben bang maar ik ga’. Een lied over verliezen, rouwen, opstaan en verder trekken. 

Dit nummer is tot stand gekomen tijdens een samenwerking tussen internationaal bekend composer Henk Pool, zanger Marcel Broekman en partners in De School voor Transitie Klaartje van Gasteren en Jakob van Wielink. Ze ontmoetten elkaar in één gedeeld verlangen: mensen inspireren als het leven onvoorziene en pijnlijke uitdagingen op het pad brengt. Het lied is in samenwerking geschreven en staat ook aan de basis voor een samen georganiseerde Retraite in Spanje. Daar waar mensen creatief betekenis gaan geven aan hun verlies. Meer weten over deze retraite? Lees hier meer! 

‘Ik ben bang maar ik ga’ is onder andere te beluisteren op YouTube en Spotify.