Hoofdstuk 1/13 | Hoe gaat het nu echt met je?

Ga terug

Hoofdstuk 1 van ons toekomstige boek. Hoe gaat het nu echt met je? We stellen jou deze indringende vraag. Een vraag die veel mannen zichzelf niet (of te weinig) stellen. In dit hoofdstuk moedigen wij jou aan om de spiegel ter hand te nemen en te reflecteren op wat je ziet. Wat bevalt je wel aan wat je ziet? En wat bevalt je niet? Waarmee wil je aan de slag? Wat leeft er in je binnenwereld? Wat denk je, voel je? 

Wij ontmoeten veel mannen zoals jij. Mannen die op verschillende manieren vragen hebben over en soms worstelen met hun gevoelens en daarmee henzelf. Welkom, en join the club! 

Je leeft - zoals misschien wel de meeste mannen - naar bepaalde verwachtingen over hoe je een ''echte'' man moet zijn of hoe jij je zou moeten gedragen. Zonder dat je het doorhebt, raak je afgesneden van een gedeelte van je innerlijke ervaringen en emoties en je betaalt daarvoor een prijs. Denk maar aan verlies aan levensvreugde, een tekort aan echte vriendschappen, ervaringen van eenzaamheid, niet het succes waar je naar verlangt, het ontbreken aan werkelijke verbinding met je partner of je kinderen, enzovoorts.

Dit is precies de reden dat Marnix Reijmerink, Jakob van Wielink en Michiel Soeters hun krachten bundelen en een boek schrijven: ‘Leiden vanuit Mannelijke Kracht, Mythes ontrafeld’. 

Met dit boek maak je een diepgaande reis naar jouw mannelijkheid. Je onderzoekt de weg die je van jongen tot man bent gegaan. Op de schouders van welke secure bases sta je en ben je gevormd tot wie je bent? Hoe laat jij je inspireren en hoe inspireer jij anderen?

Wil je meer weten over de inhoud van de rest van de hoofdstukken en wat het voor jou kan betekenen? Stay tuned, we nemen je de komende tijd verder mee in het schrijfproces via LinkedIn of Facebook!