Individuele coaching

Wat is individuele coaching? Coaching is zo oud als dat er mensen zijn. Het is de manier waarop mensen anderen bewust betrekken bij hun leer-, groei en veranderingsprocessen. Bij De School voor Transitie ontmoet je senior coaches die je helpen bij jouw concrete vragen over leven en werk.

Op aanvraag
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET COACHING?

In onze coaching zijn wij een secure base voor onze cliënten vanuit verbinding, intimiteit en kwetsbaarheid. Vanuit deze basis begeleiden we cliënten bij het onderzoeken en onder ogen komen van patronen en blokkades, het inzetten van keuzevrijheid en het beschikbaar maken van veerkracht. Wij maken hierbij gebruik van verschillende begeleidingstechnieken gericht op het versterken van persoonlijk (en professioneel) leiderschap.

Daarbij gaat coaching voor ons over de vraag hoe je voor jezelf en voor de mensen om je heen een secure base kunt zijn. Individuen groeien door onze coaching in het zich optimaal verbinden met zichzelf en met anderen om ze daardoor maximaal uit te dagen tot experimenteren, leren, plezier ervaren en presteren.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website
Geaccrediteerd door: NOBCO LVSC Registerplein SKGV