‘Ik ben een avonturier die langs hoge pieken en diepe dalen helpt thuis te komen’

Mijn zachte G zal snel verraden dat mijn roots in Noord-Limburg liggen. Daar groeide ik op als oudste dochter in een gezin van vier kinderen en heb daarna jarenlang in de regio Brainport Eindhoven gewoond en gewerkt.

Tijdens mijn studie toerisme- en hotelmanagement kwam ik in letterlijk en figuurlijke zin al snel in aanraking met mijn passie voor het begeleiden van groepen op hun leerreis. Op de rug van een kameel door de woestijn of op reis door het innerlijke landschap. De schatten ophalen en deze vervolgens weer thuisbrengen.

Na een start als sales- en marketingprofessional in de hospitality- en farmaceutische branche, kwam ik via fieldtraining en coaching opnieuw terecht bij mijn liefde voor leren en ontwikkelen.

Ik ontdekte door het mij uitdagende leven dat je niet kunt bepalen wat het leven je voorschotelt. Maar je hebt wel altijd een keus om op jouw manier vanuit veerkracht en verbinding met secure bases antwoord te geven om dat wat het leven van je vraagt.

Vanuit deze ervaringen en roeping begeleid ik deelnemers en organisaties om niet alleen zichzelf maar ook vooral elkaar écht – caring en daring – te ontmoeten en te leven vanuit roeping.

Ik woon in Utrecht en in mijn vrije tijd vind je me in de natuur, op mijn yogamat, hef ik graag het glas met vrienden en maak ik plannen voor mijn volgende verre fietsreis of wintersport.

Fieke Klaassen


Functie Trainer
Volg mij
Neem contact op