Ik ben een moeder die helpt geboren worden in levenskracht

Liefdevol en krachtig zijn woorden die Jorien omschrijven en dat is ook wat zij in haar werk laat zien. Daar waar het leven moeilijk is, dromen niet uitkomen en het voelt alsof alle hoop en perspectief verloren gaat, komt Jorien liefdevol nabij. Met zachte en krachtige hand begeleidt zij transitieprocessen als ware het geboortes. Overtuigd van het feit dat nieuw leven en groei tevoorschijn komen wanneer er door de pijn heen gegaan wordt.

Vanuit een lichaamsgerichte en systemische benadering en haar sterk intuïtieve vermogen, weet ze snel de kern te raken. Door zonder oordeel, in alle rust nabij te zijn, moedigt ze anderen aan om aan te kijken wat om aandacht vraagt en hun levenskracht te (her)ontdekken.

De verbinding tussen het lichamelijke, mentale en spirituele van het mens-zijn vormt een onmisbare basis in haar persoonlijke en professionele leven. De kracht en liefde die zij daar uithaalt, deelt ze graag met de wereld.

Jorien is als middelste en eerste dochter geboren in een gezin met 5 kinderen. Ze is getrouwd met Chris en woont in Gorinchem. Ze houdt van lezen, skiën, tweedehandskleding en fikkie stoken. 

Jorien Ouweneel


Functie Trainer en coach
Volg mij
Neem contact op