De oermoeder die uitdaagt tot beweging op weg naar een kleurrijk leven

Een veilige en sfeervolle omgeving creëren is wat ze vanuit haar kern het liefste doet. Ze straalt warmte uit, toont oprechte interesse en durft zich kwetsbaar op te stellen. Plannen, organiseren en dingen afmaken zijn haar tweede natuur, dus je kan altijd op haar rekenen. Haar enthousiasme over een nieuw idee werkt aanstekelijk.

Judy helpt de roeping en de beweging van De School voor Transitie zichtbaar te maken en verder te bouwen aan de community. Op die manier bijdragen aan de groei van De School voor Transitie en haar klanten geeft haar energie!

Judy woont samen met Maarten in Utrecht. Thuis geniet ze van een huis vol kleurrijke kunst, droogbloemen, planten en kaarsen. Het liefst zit ze in de zonnige tuin met een cappuccino of een goede borrelplank. Ze is altijd in voor een sportieve activiteit, komt tot rust met yoga en is graag veel buiten en in de natuur. Een tikkeltje verslaafd aan kaneelbroodjes. Verder houdt ze van bubbels, koken met veel groentes, slapen en Italië. En op zijn tijd draait ze graag een plaatje met vrienden op haar dj-set.

Judy Rotering


Functie Marketing en communicatie coördinator
Volg mij
Neem contact op