Het begeleiden van mensen in verandering is wat Klaartje drijft. Dit kan op individueel, team of organisatieniveau zijn. De afgelopen jaren werkte zij vol overgave in verschillende posities op het gebied van HR en Change management. Als adviseur en leidinggevende begeleidde zij medewerkers bij zowel persoonlijke transities als in grootschalige transformaties als reorganisaties, systeem implementaties en outsourcingsvraagstukken.

Klaartje gaat in gesprek en onderzoekt wat werkelijk nodig is om tot verandering te komen en weet daar passende begeleiding bij in te zetten. Veiligheid, vertrouwen en respect zijn de principes van waaruit zij werkt. Van daaruit is zij als geen ander in staat om in verbinding tot ruimte te komen waar werkelijke verandering mogelijk is. Zij daagt mensen uit dicht bij zichzelf te komen/blijven en van daaruit in hun kracht te kunnen staan.

Klaartje is getrouwd met Hans en heeft 2 zoons: Douwe en Teun. Creativiteit vervult een belangrijke rol in haar leven of dit nu tekenen, beeldhouwen of schilderen is. En als het even kan, gaat zij naar buiten voor een mooie wandeling.

Klaartje van Gasteren


Functie Partner in De School voor Transitie, coach, trainer en opleider
Volg mij
Neem contact op