Al dansend, spelend en reizend op zoek naar schatten

Dit zijn de ingrediënten van de roeping die horen bij Nicky. Afgelopen jaren heeft ze als kinderpsycholoog gewerkt, een prachtig beroep waar ze veel mooie ontmoetingen heeft gehad met kinderen, jongeren en de voor hen belangrijke mensen. Toch was het tijd voor iets nieuws, iets onbekends, een nieuw avontuur.

Nu zet Nicky haar werkervaring en kwaliteiten in als opleidingscoördinator binnen De School voor Transitie. Ze is een echte regelaar die houdt van actie, uitdaging en zoeken naar een oplossing in plaats van stil blijven staan bij het probleem. Nicky doet haar werk met humor en creativiteit. Verbindend werken achter de schermen om zo te mogen meehelpen aan verbindend werken voor de schermen, hoe mooi is dat!

Nicky is getrouwd met Evert en ze wonen in Arnhem samen met hun hond Evy. Ze is reislustig en heeft al veel van de wereld mogen zien en ervaren. In haar vrije tijd houdt Nicky van de afwisseling tussen ontspanning en actieve dingen zoals salsa dansen, wandelen, dagjes weg, sporten, met vrienden afspreken en spontane acties. 

Nicky de Waal


Functie Opleidingscoördinator
Volg mij
Neem contact op