Voor Organisaties, Leidinggevenden en Teams

'De beste leiders zijn verbonden met een dieper doel dat voortkomt uit een 'roeping', een passie om tot waardevolle, doelgerichte prestaties te komen', George Kohlrieser

Ons aanbod

Invloed, Impact en Resultaat - De Kracht van Secure Base Leiderschap

In deze 5-daagse training onderzoek je jouw leiderschap en nog onbenutte potentieel. We nemen je mee naar de wortels van je leiderschap en je leert van daaruit om je eigen invloed en impact en die van anderen te vergroten om zo gestelde doelen en gewenste resultaten te bereiken. Als leidinggevende in een organisatie sta je voor vele uitdagingen. De context is voortdurend in beweging, veranderingen volgen elkaar snel op en organisaties worden steeds complexer. Je hebt hierin steeds te maken met een groot aantal paradoxen. Actie en rust, versnellen en vertragen, aandacht voor de ander en aandacht voor jezelf, kwetsbaarheid tonen en je afsluiten, focus op resultaten en focus op mensen en relaties, caring en daring: het zijn er slechts enkele. In deze unieke training leer je er mee werken.

Keuze uit:
9 september 2020
9 november 2020
Conferentiecentrum Kaap Doorn
Lees verder

Workshop Leiden vanuit Vrouwelijke Kracht

Als vrouw hebben we vele rollen in het leven. Zo zijn we mogelijk partner, moeder, dochter, vriendin, professional, sportvrouw, leidinggevende, enzovoorts. In al deze rollen worden we uitgedaagd om (persoonlijk) leiderschap te tonen. Dat wil zeggen dat we leiding nemen over ons leven. Maar hoe doe je dit vanuit je vrouwelijke kracht: wat is eigenlijk mijn unieke kracht? Hoe is die ontstaan? Hoe verbind ik me ermee? Hoe kan ik het inzetten om het beste uit mezelf en anderen te halen? En hoe is mijn vrouwelijke kracht verbonden met mijn roeping?

Keuze uit:
2-4 september 2020 (vol, wachtlijst aanwezig)
4-6 november 2020
Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Workshop Leiden vanuit Mannelijke Kracht

Leiden vanuit mannelijke kracht. Dat is innerlijke vreugde, schoonheid, kracht en balans kunnen ervaren en deze in contact brengen met de wereld om je heen. Dit vraagt om het zwaard te durven hanteren om je roeping te volgen. In deze workshop maak je een diepgaande reis naar jouw mannelijkheid. Je onderzoekt de weg die je van jongen tot man bent gegaan. Op de schouders van welke secure bases sta je en ben je gevormd tot wie je bent? Hoe laat jij je inspireren en hoe inspireer jij anderen?

Keuze uit:
14-16 juni 2020 (vol, wachtlijst aanwezig)
23-25 september 2020
Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Het beste moet nog komen

Dit weekprogramma staat open voor iedereen die persoonlijk of professioneel met (ingrijpende) verandering te maken heeft of aan die aan veranderingen leidinggeeft. In die verandering, wordt gezocht naar een antwoord op de fundamentele vraag: wat is mijn roeping (mijn why) en hoe volg ik die? Anders verwoord: hoe geef je betekenis aan verandering in je leven en maak je groei van jezelf en anderen mogelijk? Hierbij is de wil te leren het beste uit jezelf en anderen te halen en bereid te zijn je kwetsbaar op te stellen van belang.

Keuze uit:
5 juli 2020 (vol, wachtlijst aanwezig)
2 augustus 2020
3 januari 2021
Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Executive coaching

Executive coaching is gericht op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap in een voortdurend veranderende omgeving met complexe vragen. Wij geloven dat je succesvol leiding kunt geven aan organisaties, hun afdelingen en teams, wanneer je steeds beter in staat bent leiding te geven aan jezelf.

Locatie in overleg
Lees verder