Marnix is het derde, jongste kind uit een onderwijsgezin. Zowel zijn vader als zijn moeder werkten met veel plezier en toewijding op school. Daar is zijn liefde voor ontwikkelen en voor leren (onbewust) ontstaan. Marnix ging Duitse taal en cultuur studeren in Utrecht. Hij trad in de voetsporen van zijn ouders en ging na het afronden van deze studie in het onderwijs werken.

De ontwikkeling van mensen is wat Marnix drijft. Jarenlang stond hij met passie voor de klas en was hij leidinggevende in het middelbaar onderwijs. Als geen ander weet hij professionele vraagstukken, team- en identiteitsvragen te vertalen naar concrete ontwikkelplannen.

Marnix begeleidt leiders en hun teams in de profit en non-profit sector. Hij creëert een omgeving waarin nieuwsgierigheid, groeien, spelen en leren centraal staan. Hij gelooft in de veerkracht van mensen. Vanuit een bedding van veiligheid en vertrouwen daagt hij mensen uit deze kracht te (her)vinden.

Marnix is getrouwd met Ellen en heeft twee zoons: Guus en Doeke. Hij heeft een grote liefde voor muziek, literatuur en poëzie en hij is met regelmaat te vinden op zijn racefiets of mountainbike.

Marnix Reijmerink


Functie Partner in De School voor Transitie, executive coach, trainer en opleider
Volg mij
Neem contact op