Al vroeg in zijn loopbaan, die begon in de scheepvaart, is Michiel gefascineerd geraakt door mensen. De werkende mens, de scheppende mens, de zoekende mens. Hoe verhouden wij ons tot elkaar en tot ons bestaan. Wat maakt dat leiderschap vanuit compassie en vertrouwen zo lastig lijkt te zijn?

Dat leidde tot een loopbaan waarin altijd voorop stond dat duurzaam succes gebouwd wordt op relaties tussen mensen die de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, zich vertrouwd en veilig te voelen en uitgedaagd worden het beste van zichzelf te laten zien. In diverse directiefuncties heeft Michiel veel ervaring opgedaan met leiderschap in diverse branches en typen organisaties.

Als coach en trainer combineert Michiel die ervaring met het secure base gedachtengoed. Hij begeleidt individuele leiders en organisaties bij leiderschapsontwikkeling. Als het even kan, gaat hij graag het water op met leiders en ondernemers om de trossen letterlijk en figuurlijk los te gooien.

Michiel is getrouwd met Monique en vader van 3 zonen. Zeilen, muziek, kunst, spiritualiteit en schrijven zijn een wezenlijk onderdeel van zijn leven en werk.

Michiel Soeters


Functie Trainer en coach
Volg mij
Neem contact op