Een persoonlijke boodschap van Dr. Edith Eva Eger over het boek 'Taal van Transitie'

Ga terug

Dr. Edith Eva Eger nam een persoonlijke getuigenis op over het boek 'Taal van Transitie. Je roeping als leider in een wereld van verandering', geschreven door Jakob van Wielink, Riet Fiddelaers-Jaspers en Leo Wilhelm. Ze schreef voor dit boek tevens een voorwoord. Bekijk hieronder de bijzondere boodschap die ze heeft voor de wereld over het boek dat ze 'levensveranderend' noemt.

Dr. Edith Eger is een veelgevraagd klinisch psycholoog en docent, die mensen helpt hun beperkende overtuigingen en belemmerende patronen opzij te zetten. Ze moedigt ze aan hun vermogen tot zelfvernieuwing te ontdekken en dingen te bereiken die ze voorheen onbereikbaar achtten. Door haar eigen verleden als overlevende van de Holocaust te zien als haar belangrijkste leerervaring, inspireert ze mensen om hun volledige potentieel te benutten en hun allerbeste zelf vorm te geven.

Haar eerste boek, 'De Keuze', werd een bestseller in de New York Times, geliefd bij Oprah en duizenden lezers. Het beschrijft haar ervaring als overlevende van de Holocaust en nodigt lezers uit om samen met haar van herstel naar ontdekking en verder te gaan. In haar meest recent uitgebrachte boek, 'Het Geschenk: 12 lessen die je leven kunnen redden', biedt ze een praktische gids die lezers aanmoedigt om de gedachten en het gedrag te veranderen waardoor ze in het verleden gevangen zouden kunnen blijven zitten.

In 2019 bezocht Edith Eger Nederland op uitnodiging van De School voor Transitie en het Expertisecentrum Omgaan met Verlies. Ze schrijft over die reis in 'Het Geschenk'. Ze leidde een zeer impactvolle Masterclass in Zeist.

Jakob van Wielink, co-auteur van 'Taal van Transitie', nam in Zeist ook een interview op met dr. Edie.

Klik hier voor uw exemplaar van 'Taal van Transitie' dat genomineerd is voor 'Managementboek van het jaar 2021'.